fbpx

Koiratarvikkeet

HauSport – koiratarvikkeiden erikoisliike – on syntynyt rakkaudesta koiriin. Harrastamme, retkeilemme ja metsästämme koirien kanssa Kainuun luonnossa, joten tiedämme, mitä koiranomistaja tarvitsee.

Tarjoamme laadukkaat koiratarvikkeet niin ruokintaan, kotiin, matkustamiseen, eräilyyn kuin harrastamiseen. Jos verkkokaupastamme uupuu jokin koiratarvike, niin otathan yhteyttä – hankimme sinulle sellaisen!

Suosituimmat koiratarvikkeet

Tutustu suosikkituotteisiin, jotka keräävät kehuja asiakkailtamme vuodesta toiseen!

Happy Dog ja Valio koiranruoka ovat aktiivisen koiran valintoja. Myymälästämme noutotuotteena löytyvät Mush raakapakasteet ja verkkokaupasta lisäksi monet muut luottotuotteet koiran ruokintaan sekä herkulliseen pureskeluun.

Ulkoilevan ja retkeilevän koiraharrastajan luottobrändi on norjalainen Non-Stop Dogwear, jonka valikoima täyttää vaativammankin harrastajan kriteerit. Non-stopin Omega-3 öljy on omaa luokkaansa!

Tutustu myös aktiivisen koiran leluvalikoimaan!

Koiratarvikkeet aktiiviselle koiralle

HauSport on erikoistunut käyttökoirien ja aktiivisten koirien tarvikkeisiin. Löydät meiltä kaiken tarpeellisen koiran hoitoon ja -terveyteen, asumiseen, ruokintaan, autoiluun, ulkoiluun sekä harrastamiseen.

Voit tilata koiratarvikkeet verkkokaupastamme tai tulla moikkaamaan meitä myymäläämme Kuhmoon.

Etkö löydä etsimääsi? Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Hausport – rakkaudesta koiriin, metsästykseen ja luontoon

Mukavaa, kun saavuit sivuillemme! HauSport on kuhmolainen koiratarvikkeisiin, retkeilyyn ja metsästysvaatteisiin erikoistunut myymälä ja verkkokauppa, joka palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä.

Olemme kasvaneet keskellä Kainuun karua luontoa ja harrastaneet koirien kanssa jo yli 20 vuoden ajan – aina koirien kasvatuksesta kouluttamiseen ja metsästykseen saakka. Voit lukea koko HauSportin tarinan täältä.

Haluamme tarjota myös muille koira- ja luontoihmisille laadukkaat luottovarusteet, jotka palvelevat tilanteessa kuin tilanteessa. Testaamme tuotteet itse ja seuraamme tiiviisti asiakkaidemme kokemuksia varmistaaksemme, että valikoimamme vastaa niin koira- kuin ihmisasiakkaidemme toiveita.

Olemme erityisen iloisia, kun voimme tarjota tasokkaat varusteet koiravarusteiden lisäksi myös koiranohjaajille, metsästäville naisille ja lapsille! Jos valikoimastamme puuttuu jotain, hankimme sen. Aina kannattaa kysyä!

Tulethan moikkaamaan meitä myymälään, jos piipahdat Kainuussa. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagrammista.