fbpx

Koiraharrastus

Koiran kanssa harrastaminen on parasta, mitä koiranomistaja voi tehdä! Jos olet koiraharrastaja, nyt olet oikeilla sivuilla!

HauSport tarjoaa tarvikkeet koiraharrastuksiin niin retkelle, metsästykseen kuin koiran tottelevaisuuskoulutukseen – vuosikymmenten kokemuksella ja intohimolla.

Aktiivisen koiraharrastajan suosikit

HauSport on erikoistunut aktiivisten käyttö- ja harrastuskoirien tarvikkeisiin. Pitkän linjan koiraharrastajina tunnemme alan ylin ja harrastajan tarpeet.

Saat kauttamme kaiken tarpeellisen koiran kanssa metsästykseen, veto- ja valjakkourheiluun, pk-harrastuksiin, sekä muuhun koiran kanssa harrastamiseen. Koiran aktivointia ja hyvinvointia unohtamatta!

Suosituimpia tuotteitamme ovat esimerkiksi laadukkaat jälkiliinat, vetovaljaat ja -vyöt hiihtoon ja retkeilyyn, sekä varusteet koiran pyörällä juoksuttamiseen. Tutustu myös noutajatarvikkeisiimme!

Mitä et HauSportilta löydä, et tarvitse – tai jos tarvitset, ota meihin yhteyttä. Hankimme sinulle sen, mikä meiltä vielä puuttuu.

KAIKKEA AKTIIVISIIN KOIRAHARRASTUKSIIN

HauSport keskittyy aktiivisiin käyttökoiriin – kaikkeen, mitä koiranomistaja tarvitsee parhaalle ystävälleen. Panostamme tuotteiden laatuun ja toimivuuteen sekä osaavaan asiakaspalveluun. Koirat ja niiden kanssa harrastaminen, liikkuminen sekä ulkoilu ovat olleen elämäntapamme jo vuosikymmenten ajan.

Koiran ruokinnan, asumisen ja hoidon lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman harrastustarvikkeita niin metsästyskoiran kuin pk-koiran kouluttamiseen sekä veto- ja valjakkourheiluun. Ja paljon muuta!

Voit tilata tarvikkeet koiraharrastukseesi joko verkkokaupastamme tai tulla moikkaamaan meitä myymäläämme Kuhmon keskustaan. Olet lämpimästi tervetullut!

HAUSPORT – RAKKAUDESTA KOIRIEN KANSSA HARRASTAMISEEN

Kiitos, kun saavuit sivuillemme! HauSport on kainuulainen koiratarvikkeiden, retkeilyn ja metsästysvarusteiden erikoismyymälä. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä sekä verkossa että myymälässämme, jonka löydät Kuhmon keskustasta.

HauSport on syntynyt rakkaudesta koiria ja koirien kanssa harrastamista kohtaan. Olemme kouluttaneet, kasvattaneet ja harrastaneet koirien kanssa jo yli 20 vuoden ajan!

Ymmärrämme syvällisesti metsästyskoirien tarpeita aina haukkuvista noutaviin, ajaviin ja seisoviin koiriin saakka. Myös palveluskoirista meillä on vuosikymmenten kokemus. Autamme aina mielellämme, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää harrastus- tai koiratarvikkeisiin liittyen.

Täydennämme verkkokauppamme valikoimaa jatkuvasti. Jos jokin etsimäsi uupuu nettisivuiltamme, niin otathan meihin yhteyttä – tuote voi hyvinkin löytyä myymälästämme. Kaikki järjestyy!

Tulethan moikkaamaan meitä myymälään, jos piipahdat Kainuussa. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagrammista.