fbpx

Metsästystarvikkeet

Jokainen metsästäjä tietää, että varusteilla on väliä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laatua – toimiviksi todettuja metsästysvarusteita, jotka vastaavat vaativan metsästäjän tarpeisiin vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Löydät meiltä metsästysvaatteet ja -kengät koko perheelle. Myös naisille ja lapsille!

Suosituimmat metsästystarvikkeet

Laadukkaat metsästysvaatteet suojaavat ja pitävät eränkävijän kuivana sekä lämpimänänä säässä kuin säässä, tarjoten mahdollisimman miellyttävän kokemuksen luonnossa liikkumiseen.

Valikoimaamme pääsevät vain tuotteet, joiden toimivuus on testattu käytännössä. Tarkoin harkitut yksityiskohdat ja tekniset ominaisuudet varmistavat, että metsästystarvikkeet vastaavat vaativankin metsästäjän tarpeisiin.

Tutustu esimerkiksi Anar, Alaska ja Swedteam metsästyspukuihin, varusteisiin ja asusteisiin sekä Viking ja Anar metsästyskenkiin. Olethan yhteydessä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää – autamme mielellämme!

METSÄSTYSTARVIKKEET POHJOLAN LUONTOON

Kainuun karuissa olosuhteissa kasvaneina eränkävijöinä tiedämme, että metsästyksessä varusteilla on suuri merkitys. Kuuntelemme asiakkaidemme kokemuksia herkällä korvalla ja valitsemme valikoimaamme vain tuotteet, jotka saavat metsästäjiltä kiitosta.

Metsästyspukujen lisäksi löydät meiltä myös metsästystakkeja, -housuja ja -kenkiä sekä muita asusteita – eräilytarvikkeita unohtamatta.

Haluamme mahdollistaa metsästysharrastuksen jokaiselle kokoon ja ikään katsomatta, kaikkiin vuodenaikoihin. Missionamme onkin tarjota kattava metsästysvaatevalikoima myös naisille ja lapsille, sillä mielestämme metsästys voi olla koko perheen harrastus!

HAUSPORT – RAKKAUDESTA SUOMEN LUONTOON JA METSÄSTYKSEEN

Tervetuloa sivuillemme! HauSport on paljasjalkainen kainuulainen metsästystarvikkeisiin, eräilyyn ja koiraharrastuksiin erikoistunut verkkokauppa ja myymälä Kuhmon keskustassa. Palvelemme asiakkaitamme vankalla asiantuntemuksella ja suurella sydämellä.

Koirat, metsästys ja luonnossa liikkuminen ovat meille elämäntapa. Kunnioitus luontoa ja sen antimia kohtaan on istutettu meihin jo lapsuudessa. Lopulta harrastuksestamme tuli myös kokopäivätyö. Mikäs sen parempaa, kuin jakaa intohimonsa muiden samanhenkisten ihmisten kanssa!

Haluamme tarjota metsästäjille ja koiraharrastajille laadukkaat luottovarusteet, jotka takaavat miellyttävän liikkumisen luonnossa – olosuhteista riippumatta. Toivomme, että yhä useampi suomalainen löytäisi eräharrastusten pariin. Siksi panostamme myös naisten ja lasten metsästyspukuvalikoimaan.

Tulethan moikkaamaan meitä myymälään, jos piipahdat Kainuussa. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagrammista.