fbpx

Retkeilyvarusteet ja vapaa-aika

Parhaat retkeilyvarusteet ulkoiluun ja vapaa-aikaan!

Löydät meiltä kattavan valikoiman retkeilytarvikkeita ja ulkoiluvarusteita kaikkiin vuodenaikoihin.

Suosituimmat retkeilyvarusteet ulkoiluun ja vapaa-aikaan

Kainuulaisina retkeilijöinä, koiraharrastajina ja metsästäjinä me HauSportilla ymmärrämme, että retkeilyharrastukseen tarvitaan laadukkaat varusteet.

Valikoimamme on täynnä testattuja ja hyväksi havaittuja tuotteita, jotka sopivat retkeilyyn, luonnossa liikkumiseen ja koiraharrastukseen.

Tarjoamme kulusta kestäviä ja likaa hylkiviä vaatteita kaikkiin vuodenaikoihin. Jos kaipaat neuvoa sopivien tuotteiden valinnassa tai et löydä etsimääsi, niin otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

PARHAAT VARUSTEET ERÄILYYN JA LUONNOSSA LIIKKUMISEEN

Mikäs sen mukavampaa, kuin istuskella erätulilla nauttien eväitä ja tuoretta nokipannukahvia?

Kokemuksen kruunaavat miellyttävät retkeilyvarusteet, jotka palvelevat kaikissa sääolosuhteissa. Jopa täällä Pohjolan karussa luonnossa!

Kainuun metsien ja koskien keskellä kasvaneina retkeilijöinä tiedämme, että luonnossa liikkuessa varusteilla on tärkeä rooli. Useimmmat valikoimamme tuotteet ovat myös itse testattuja ja hyviksi todettuja.

Löydät jatkuvasti kasvavasta retkeilyvalikoimastamme niin kengät, takit, housut ja alusasutkin, reppuja ja rinkkoja unohtamatta. Jos jotain puuttuu, hankimme sen sinulle. Nykäise vain hihasta tai laita meille viestiä!

HAUSPORT – RAKKAUDESTA ERÄILYYN JA SUOMEN LUONTOON

Kiitos, kun tulit käymään sivuillamme! HauSport on kainuulainen retkeilyyn, metsästykseen ja koiraharrastuksiin erikoistunut verkkokauppa. Löydät meidät myös kivijalkamyymälästämme Kuhmon keskustasta. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja vuosikymmenten retkeilykokemuksella!

Luonnossa liikkuminen ei ole meille pelkästään harrastus, vaan elämäntapa. Kun on kasvanut kainuulaisissa maisemissa, vaarojen ja koskien keskellä, ei kipinä luontoa kohtaan katoa koskaan. Olemme kiitollisia, että saamme jakaa intohimomme ihanien asiakkaidemme kanssa!

Missionamme on taata jokaiselle suomalaiselle ikään ja kokoon katsomatta miellyttäviä kokemuksia luonnossa liikkumiseen. Panostamme tuotevalikoimaamme ja asiakaspalveluumme täysillä ja olemme aina iloisia, kun saamme auttaa aiheeseen liittyvissä kysymyksissä. Olethan siis meihin yhteydessä!

Tavataan HauSportin myymälässä, jos piipahdat Kainuussa. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagrammista.

Unohtumattomia luontohetkiä toivotellen,

HauSportin väki (Riikka ja Jonna)